TÄVLINGAR

Tävlingarna är nu avslutade!

Charlie Rosales
X
Campus Skramlar

SINFUL
X
CAMPUS SKRAMLAR

Tack till alla som deltog!

Tack även till alla föreningar som har tagit del av alla tävlingar som varit med under veckan!

Legionen Lussar ut ett Luciatåg

Inga planer för lucia än? Fear not, @legionen_nu har lösningen! Just nu håller Legionen i en tävling där du har möjligheten att vinna en once in a life time-upplevelse i form av ett privat legganluciatåg! Mer information hur du deltar i tävlingen hittar du på Legionens instagram!

Kretsn Morgongympa + Vinna din egen Bachelordate

Under v.49 kommer @kretsn7e5 hålla i morgongympa varje lunch, kl 12:45 i tp3. Glitzh donerar pengar per deltagare till förmån för campus skramlar och musikhjälpen. Missa inte!

Tävla om priser värt 900 kr med Medietekniksektionen

Hallå hej! Just nu håller @mtsektionen i en tävling där du har möjlighet att vinna finfina priser! Förstapriset är värt ca 900kr (!!) Det här vill du inte missa! Mer information om hur du är med och tävlar hittar du på deras Instagram!

Quizpub och spelkväll med Lithehack

@lithehack kommer den 8 december att hålla en quizpub på Vattentornet! Finfina priser utlovas! Under kvällen kommer man kunna spela olika konsollspel som exempelvis Xbox och Nintendo Switch. Låter det skoj? Klart det gör! Mer information kommer inom kort på deras Instagram - så glöm inte att följa dem!

Liute Magiskt bjuder in till julpyssel

Liute Magiskt bjuder in till julpyssel! Det kommer att finnas fika att köpa, så passa på och pyssla och ha det mysigt för en god sak. Plats: TP42, Campus Norrköping Torsdag 2/12, drop in 17:30-21:00

Skum och Skumpa anordnar Bingokväll

Kom och häng med Skum och Skumpa på Världens, ta ett glas och spela lite bingo. Vinn fina priser och köp ett exklusivt märke för att stötta Musikhjälpen och Campus Skramlar! Vart: Världens När:8/12 Tid: 18:00-23:00 Pris:50kr/bricka

Pub till förmån för Campus Skramlar

Tornet skramlar! Torsdag 2/12 höll vattentornet i en pub till förmån för campus skramlar musikhjälpen. På plats finns möjlighet att pubba och på olika sätt bidra till bössan. Obs! Enbart för LiU-studenter.

Vinn finfina priser från STC med Vargtass

Ni har väl inte missat att @vargtass_norrlandsnation håller i en tävling där du har chans att vinna finfina priser från STC? Mer information om hur du är med och tävlar hittar ni på deras instagram!

Miljövetarsektionen anordnar Loppis!

Se hit alla glada studenter! Vet du inte vad du ska köpa i julklapp till dina nära och kära? Ingen fara! @miljovetarsektionenliu har lösningen! Den 8 december kommer Miljövetarsektionen anordna en loppis där alla intäkter går direkt till bössan. Skynda och fynda! Mer information kommer inom kort på deras Instagram. Det vill man inte missa!

Familjen Skramlar till sin sittning

@familjensuperstars ska ha Mexicosittning den 4 december. Hur kul? De har beslutat att hela prisintäkten går direkt till vår bössa! Idag sitter de i TP3 från 12.15 och säljer biljetter till sittningen – det vill ni inte missa!

Lotteri med priser med Tryckbar

@tryckbar skramlar för musikhjälpen! Under kvällens tömmningspub på Trappan kommer Tryckbar hålla i ett lotteri med finfina priser. Ta en öl, köp lite lotter för en god sak och vänta på att tombola börjar snurra.

Vinn en goodiebag med Studentfiket

Studentfiket för musikhjälpen 2021! I samband med Campus skramlar och musikhjälpen håller studentfiket i en tävling där 3 personer vinner en goodiebag värd 150kr. Läs mer om hur du tävlar på @studentfiketnkpg
Bidrar dessutom med ett flertal special-designade kaffekort för gratis kaffe som ingår i en tävling på Skramlar Puben!

Logistiksektionen anordnar Lotteri

Arrangerade en lottning med fina vinster där pengarna för varje lott gick direkt till bössan.

LÄRsex anordnar utlottning med fina priser

Höll en spin the wheel utlottning med massa fina priser och en musikquiz där alla insamlade pengar för lotter gick direkt till bössan.

Kindergarden anordnar en Designtävling

I år arrangerade Kindergarden en tävling bland studenterna på programmet Grafisk Design & Kommunikation som gick ut på att designa pantkärl i förmån för Campus Skramlar. Det vinnande resultatet kom sedan att tryckas upp, genom samarbete med Panta Mera, och prydde skolans korridorer under skramlar veckan.

N-sektionen anordnar Lyckohjul

Arrangerade en lyckohjuls tävling med fina vinster där biljettpriserna gick direkt till bössan.