EVENT

Nedan listas alla event som hänt i samarbete med Campus Skramlar! Till det är vi evigt tacksamma!

Alla evangemang

Linköping

29/11 SSKL Lunchtävling

SSK-sektionen Linköping inledde Musikhjälpen- veckorna med lunchtävling. Där tävlande fick “flip the cup” så många gånger som möjligt under en minut, vinnaren tog hem ett fint pris. Deltagandet krävde en swish på 15 kr, vilket gick oavkortat till bössan.

1/12 Medicinska föreningen anordnar en lunchtävling

1/12 Spelkväll med Fysioterapeut sektionen & Sjuksköterskesektionen

Håller i en spelkväll på Villevalla. Alla är välkomna och där kommer också ske insamling till Musikhjälpen

3/12 BioMedicinska Analitykerprogrammet & Smittsex anordnar Lunchtävling

Lunchtävling

3/12 Bowlingturnering med Reflex

Bowlingturnering på sporthallens bowling. Man får ställa upp i Lag på max 4 pers. Man kan vinna fina priser och samtidigt bidra till musikhjälpen.

7/12 Medicinska föreningen anordnar en myskväll

I förmån för musikhjälpen.

8/12 Filmkväll med BioMed + Fyllecellen

BioMed kommer att hålla i en filmkväll och där ha en insamling till musikhjälpen.

9/12 Fysioterapeutprogrammet anordnar massagedag

9/12 CONSENSUS anordnar Julmys

Kommer att ha ett julmys, Det kommer att finnas tillgång till massor med julfika med glögg och lussebullar och man kan på olika sätt skänka pengar till musikhjälpen. Vi kommer också ha uppträdanden (gyckel) från medicinska fakultetens festerier. Alla är välkomna.

10/12 Musikhjälpen-Kravallen

Kravallen anordnar en kravall där alla biljettintäkter går till Campus Skramlars bössa! 1200 biljetter blev sålda och mycket skoj lovades.

12/12 Strängar och Rör anordnar Livespelning Online

Håller i en online-spelning och spelade för Musikhjälpen. Där tittarna fick vara med och bestämma över vad som skulle spelas. - Genom att skriva in den summan som matchar med önskemålet (egen prislista över förlag)

12/12 Oralspex bjuder in till livestreamat event

Oralspex bjuder in till utmaning dag i form av ett livestream event! Studenter kommer att tillgång att följa med Oralspex och när det utför en hel del tokigheter.

13/12 Julpyssel med Logopedsektionen

De gör det igen! Ännu en Workshop, denna gång en gramatik-workshop! Det vankas lucia-häng och julfika med grammatikgenomgång och diskussion! När? Lucia (13/12) Tid? 17.30 Var: Dolomit i stenhuset på US Varför? Mysigt! KUL! Lära sig något nytt. Viktigaste av allt, köpa fika som oavkortat går till Campus Skramlar.

15/12 PUB på HG med SSKål

16/12 LiSa arrangerar Vintermys och quiz på KK

Arrangerar både en vintermys-kväll och en quiz på KK i förmån för Campus Skramlar.

16/12 Open Mic med Medsex

Open mic är MedSex version av en talangjakt där studenter får tävla mot varandra med egna framträdanden, och där publiken avgör vinnaren! Både publiken och deltagarna kommer under kvällen ha chansen att vinna dunderpriser! Utöver detta bjuds det även på gött käk, dryck och good vibes!

Norrköping

30/11 Skramlarpub med Campus Skramlar

Campus Skramlar anordnar pub! Väl på puben anornades tävlingar där alla deltagare kunde anmäla lag och tävla i divserse tävlingar. Tack till Studentfiket och Östgötateatern som bidrog med priser till puben!

2/12 Pub i förmån för Campus Skramlar

Tornet skramlar! Torsdag 2/12 kommer vattentornet hålla i en pub till förmån för campus skramlar musikhjälpen. På plats finns möjlighet att pubba och på olika sätt bidra till bössan. Obs! Enbart för LiU-studenter.

2/12 Julpyssel med Liute Magiskt

Liute Magiskt bjuder in till julpyssel! Det kommer att finnas fika att köpa, så passa på och pyssla och ha det mysigt för en god sak. Plats: TP42, Campus Norrköping Torsdag 2/12, drop in 17:30-21:00

7/12 Tömmningspub med Tryckbar med fina priser

@tryckbar skramlar för musikhjälpen! Under kvällens tömmningspub på Trappan kommer Tryckbar hålla i ett lotteri med finfina priser. Ta en öl, köp lite lotter för en god sak och vänta på att tombola börjar snurra.

8/12 Miljövetarsektionen anordnar loppis

Se hit alla glada studenter! Vet du inte vad du ska köpa i julklapp till dina nära och kära? Ingen fara! @miljovetarsektionenliu har lösningen! Den 8 december kommer Miljövetarsektionen anordna en loppis där alla intäkter går direkt till bössan. Skynda och fynda! Mer information kommer inom kort på deras Instagram. Det vill man inte missa!

8/12 Bingokväll med SKUM/SKUMPA

Kom och häng med Skum och Skumpa på Världens, ta ett glas och spela lite bingo. Vinn fina priser och köp ett exklusivt märke för att stötta Musikhjälpen och Campus Skramlar! Vart: Världens När:8/12 Tid: 18:00-23:00 Pris:50kr/bricka

8/12 Quizpub med Lithehack

@lithehack kommer den 8 december att hålla en quizpub på Vattentornet! Finfina priser utlovas! Under kvällen kommer man kunna spela olika konsollspel som exempelvis Xbox och Nintendo Switch. Låter det skoj? Klart det gör! Mer information kommer inom kort på deras Instagram - så glöm inte att följa dem!

8/12 Mette Skramlar med Syjunta

Höll en syjunta med fika samt en utlottning av goodiebags i förmån för Campus Skramlar.

9/12 Arbetsterapeutsektionen & SSKN anordnar pub

Spelkväll & Pub!

13/12 GDK:s Uppesittarkväll

Arrangerade en mysig uppesittarkväll med tävlingar och annat skoj som samlade in pengar till bössan.

13/12 SKA Sektionen & SKAm anordnar Julmingel

Bjuder in till Julmingel vid Kåkenhus entrén, fika med glögg och lussebulle, där även SKA-påsar såldes där samtliga intäkter gått till CS. 13/12.

14/12 Fackeltåg till Kärlekens Torg

Campus skramlar anornade ett fackeltåg till Kärlekens torg där studenter från både Linköping och Norrköping deltog. Tack till alla studenter som kom! Kvällen avslutades med en kravall på Trappan som Campus Skramlar anordnade.

14/12 Skramerallen med Ljud & Ljus från Candela

Bidrog med fantastiskt ljud och ljus till Campus Skramlars egna kravall, Skramerallen på Trappan den 14/12. Tack kårhuset Trappan för att ni var med och hjälpte till!